Антивирусна дезинфекция към почистването на тапицерия във Варна

Пране и антивирусна дезинфекция на тапицерия за унищожаване на 99,99% от опасните вируси и бактерии
 • Ефективен метод срещу Коронавирус, MRSA и ХИВ.
 • Премахване на често срещани петна (кафе, вино, храна и др.).
 • Премахване на неприятни миризми (екскременти, телесни течности от различен вид, миризми на домашни любимци и др.).
 • БЕЗПЛАТНА защита на тъканите за още по-дълготрайни резултати.
 • Извършено от сертифицирани, напълно обучени и оборудвани техници.
Свържи се с нас

Как работи нашата услуга за почистване на тапицерия

 • 1. Заяви своята услуга за почистване на матраци/тапицерия онлайн
 • 2. Ще бъдеш посетен от напълно оборудван техник
 • 3. Той ще приложи най-подходящия метод за почистване на тапицерия
 • 4. Наслади се на освежените ти мебели и по-здравословен дом

Антивирусна дезинфекция на тапицерията за унищожаване на 99,99% от бактериите и вирусите

Забележка: Услугата за антивирусна дезинфекция на тапицерия може да се резервира САМО в комбинация с пране на тапицерии с гореща вода/почистване с пáра.

Как работи?

Стъпка 1: Предварително напръскваме матрака и тапицерията с антивирусни препарати
Нашите техници ще третират тапицерията или матрака ти преди започване на процедурата по пране с гореща вода със сертифициран антивирусен препарат.

Този тип препарати имат неутрално pH, което ги прави безопасни за всяка повърхност, която може да бъде почистена чрез мокро почистване. Също така те напълно премахват миризмата на готвено, урина, домашни любимци и дим от мека мебел и килими.

Стъпка 2: Използвайки специална техника, нашите сертифицирани почистващи препарати проникват още по-дълбоко, почистват петната и убиват микробите

Нашият техник разполага с богата гама от почистващи препарати, които са специализирани за премахване на определен тип петна – кафе, мазна храна, кръв, мастило, моливи и какво ли още не. Той ще приложи точния препарат на точното място. Въпреки това имай предвид, че някои петна всъщност причиняват по-дълбоко увреждане на тъканта и за жалост не могат да бъдат премахнати напълно. Важно е да не се опитваш да почистиш петното без професионална помощ, тъй като това може да накара мръсотията да проникне още по-дълбоко в тъканта.
Все пак ние ще направим всичко възможно да ти доставим възможно най-голям комфорт.

Стъпка 3: Извършване на пране чрез гореща вода/почистване с пáра, за да се осигури цялостна дезинфекция и бързо изсъхване

След 15-минутно изчакване препаратът е елиминирал 99,99% от всички микроби в тапицерията, включително и вируси като Коронавирус, MRSA и Хепатит B и можем да пристъпим към почистването с гореща вода. Нашите специалисти извършват дълбоко почистване с гореща вода, за да дезинфекцират напълно матрака или тапицерията ти.

Стъпка 4: Една от най-важните стъпки – прането с гореща вода/почистването с пáра

Използваме професионална машина от висок клас, с която инжектираме горещата вода дълбоко между влакната.
Това ефективно отстранява натрупаната мръсотия и прах. Дюзата на нашата машина има смукателна приставка, която почти едновременно с отстраняването на мръсотията изсмуква и 95% от влагата в тъканта.
По този начин гарантираме идеално почистена и дезодорирана тапицерия, която ще изсъхне на въздуха само за няколко часа. Имай предвид, че матраците имат нужда от малко повече време, за да изсъхнат напълно. Нашите специалисти могат да ти помогнат както със съвети, така и с допълнителна техника, която да ти помогне да се справиш по-бързо със създадения временен дискомфорт.

Стъпка 5: Запечатване на резултата

Запечатваме резултата с невидим слой протектор. Протекторът има за цел да предпази меката ти мебел за възможно най-дълго време (от 6 до 8 месеца, зависи от честотата на използване). Следващия път, когато разлееш нещо, трябва само да попиеш с кърпа.

Не забравяй винаги да използваш точния метод за почистване според вида на тъканта на тапицерията или матрака

Нашите техници имат нужните познания, така че могат да ти препоръчат най-подходящия метод за почистване. Тук можете да разгледате методите, които прилагаме, за да освежим дори най-деликатните тъкани.

Сухо почистване с разтворител

Препаратът, използван за този вид почистване на мека мебел, не съдържа и изобщо не изисква използването на вода. Той е специално проектиран да се свързва с мръсотията на микроскопично ниво, но не влияе по никакъв начин на тъканта, така че няма шанс да я повредим.

След като се нанесе правилно, препаратът се отстранява с прахосмукачка, която също така ефективно освобождава обработената тапицерия от всякакви замърсявания.

Сухо почистване с пяна

След предварителната обработка върху тъканта се нанася препарат с ниско съдържание на влага. Втрива се с въртяща се четка, която е абсолютно безопасна за тъканта. Накрая пяната се изсмуква с прахосмукачка, като оставя тапицерията добре освежена.

Почистване на кожен диван

Почистването на кожени мебели, дивани и фотьойли се извършва с професионални препарати, които се нанасят внимателно с памучни кърпи и след това се избърсват.

Успешно почистваме дивани от анилин, защитена и набук кожа. Въпреки това, ако кожата е изцапана с нещо, има голяма вероятност повредата да е трайна и почистващите препарати може да не успеят да я отстранят.

ЗАБЕЛЕЖКА: Всеки почистващ разтвор е внимателно подбран, за да съответства на свойствата на конкретните мебели, за да подмлади цвета им и да избегне обезцветяване.

Професионално почистване на тапицерия и матраци за всякакви тъкани синтетични и смесени

Силно препоръчваме метода за пране с гореща вода (известен също като почистване с па̀ра) за повечето видове мебели, които могат да бъдат подложени на мокро почистване на тапицерия. Към тях се включват дивани, фотьойли, столове за хранене и др. Използваме тази техника и за почистване на матраци.

Разбира се, има изключения, които не могат да бъдат подложени на мокро почистване. Въпреки това можем да предложим различни други освежаващи алтернативи. Нашата професионална услуга за почистване на кожа например е в състояние да почисти до съвършенство всеки кожен и диван от велур.

Веднъж на място, нашият техник ще определи най-подходящия метод за почистване.

Често задавани въпроси

 • В: Използвате ли химикали за почистването?

  О: Да, като почистващите препарати, използвани в услугата, са напълно безопасни за теб и твоето семейство и домашни любимци. В случай че си чувствителен към определени химикали, моля, предупреди ни предварително, за да можем да предоставим подходяща алтернатива.

 • В: Колко струва почистването на тапицерията?

  О: Обикновено цената за почистване на фотьойл или диван варира от 20лв на седеящо място. Почистването на матрака струва 20лв от едната страна. Най-честите фактори, формиращи цената, са видът на мебелите, тъканта и методът на почистване.

 • В: Колко струва професионално почистване на диван?

  О: Цената за професионално почистване на диван се основава главно на неговия размер и метода на почистване.

Domestic clients 052 953 425
Business clients 020 3746 1062

Skip the line, request and
book a service online

Book a service