Професионално еднократно основно почистване във Варна

Вече се предлага с допълнителна дезинфекция против микроби. Направи дома си блестящо чист - кухня, спалня, баня... Само кажи какво искаш да се почисти и разчитай на нас да го направим!
 • Отлични резултати от нашите професионалисти по почистването.
 • Следване на твоя личен ритъм и приоритети.
 • Дезинфекция на повърхности при поискване.
 • БЕЗПЛАТНИ огледи за големи имоти.
 • Лесна и безпроблемна услуга.
Свържи се с нас

Направи дома си чист и спретнат в 4 лесни стъпки

 • 1. Резервирай еднократното основно почистване онлайн
 • 2. Нашите професионалисти ще дойдат при теб в удобно време
 • 3. Остави нашите фантастични експерти да почистят къщата ти из основи
 • 4. Наслади се на искрящо чист дом

Колко струва нашето професионално основно почистване?

Стандартна цена
Основно почистване на часот 19 лв

Почистването на имота ти никога не е било толкова лесно. Нека ти помогнем домът ти да заблести, следвайки четири прости стъпки.

Стъпка 1: Използвай формуляра ни за запазване на час за посещение или нашето приложение GoFantastic. Запази удобни за теб ден и час.

Стъпка 2: Експертите ни ще инспектират и почистят дома ти из основи. В случай че времето за почистване, което си избрал, не е достатъчно, екипът ще те информира своевременно на място.

Стъпка 3: Екипът за основно почистване ще използва персонализиран контролен списък, за да освежи напълно всички помещения.

Стъпка 4: След като еднократната сесия приключи, специалистите ще поискат отзивите ти и след това ще си тръгнат, оставяйки те да се насладиш на  напълно освежен дом.

Допълнителна дезинфекция срещу микроби и антивирусна дезинфекция

Притесняваш се от опасните микроби и вируси, които виреят около нас? Сега можеш да запазиш основно почистване с допълнителна дезинфекция. Нашите почистващи екипи ще се съсредоточат върху често докосваните повърхности и рисковите зони в твоя дом, като използват ефективен дезинфектант за премахване на всякакви микроби и опасни патогени.

Имаш съмнения, че имотът ти е бил изложен на опасни вируси? Можеш да заявиш нашата цялостна услуга за дълбока антивирусна дезинфекция. Тя се извършва от напълно оборудвани специалисти, които използват високоефективни СЕРТИФИЦИРАНИ препарати, които са лабораторно тествани и с доказана ефективност. 

Основно почистване на кухня и баня

В зависимост от предпочитанията ти нашата еднократна сесия по основно почистване може да се съсредоточи върху конкретна зона, като например кухнята или банята в дома ти.

Запази еднократно основно почистване при нас и се възползвай от:

 • 24/7 обслужване  на клиенти: обади се по всяко време, за да получиш отговори на въпросите си и да заявиш подходящата за теб услуга.
 • Гъвкав график: екипът ни може да те посети в работни, почивни и празнични дни.
 • Надеждни професионални техници: всички наши професионалисти са застраховани и са преминали детайлно обучение.
 • Допълнителни услуги: срещу малка такса нашите експерти могат да извършат професионално почистване на фурни, тапицерия или килими.

Ето какво включва нашата услуга за основно почистване

Това по същество е щателно и детайлно почистване на имота.

Нашите експерти могат да използват оборудването и почистващите материали, които вече имаш. В случай че не разполагаш с необходимото оборудване или предпочиташ екипът да донесе свои собствени, те могат да го направят срещу допълнително заплащане.

В зависимост от твоите приоритети за почистване, техниците могат да покрият следните области:

 • Кухня: Полиране на всички плотове, отстраняване на котлен камък на мивки, освежаване на шкафовете, дезинфекция на пода и почистване на фурната, хладилника и всички останали кухненски уреди. Можеш да получиш основно почистване на всеки уред с нашата професионална услуга за почистване на уреди.
 • Баня: полиране на огледала, отстраняване на котлен камък на мивки, търкане на плочки, почистване на всички шкафове и дезинфекция на ваната, душа, тоалетната чиния и цялата повърхност на пода.
 • Всекидневна: Премахване на паяжини, обработка на врати, почистване на прах, полиране на прозорци, почистване и избърсване на пода, избърсване на первази, почистване на мебели.
 • Коридор: Почистване на прах, избърсване на первази, почистване на килими с прахосмукачка, полиране на входната врата на имота, почистване на петна по стените и справяне с различни кални отпечатъци.
 • Спалня: Избърсване на абажури, избърсване на снимки, почистване на ключовете за осветление, почистване на гардероби, полиране на всички дръжки на вратите и справяне с натрупаните боклуци.

Допълнителни задачи: Ако времето позволява, нашите техници могат да помогнат и с допълнителни ежедневни задачи без допълнително заплащане. Те включват миене на съдове, пране и гладене на дрехи.

Често задавани въпроси

 • В: Мога ли да повикам техник по почистването по време на ограничителните мерки, свързани с коронавирус?

  О: Да, можете. Правителството заяви, че чистачите могат да продължат работата си, при условие че са добре и нямат симптоми.

 • В: Какви продукти и оборудване използвате?

  О: Нашите специалисти използват широка гама от изпитани почистващи препарати, които са напълно безопасни за околната среда. Въпреки това, моля, не забравяй да ни информираш, ако имаш мрамор или други повърхности в дома си, които изискват специално третиране.

 • В: Къде мога да ви открия за да заявя основно почистване на дома?

  О: В момента можеш да ни откриеш във Варна, Бургас и София.

Domestic clients 052 953 425
Business clients 020 3746 1062

Skip the line, request and
book a service online

Book a service